Voelt het alsof je uit balans bent?

Heb je soms het gevoel dat je uit balans bent? Door onze huidige manier van leven ervaren we vaak druk, spanning of stress, raken we uit balans en vervallen we regelmatig in gewoonten. We rennen door, doen dingen op de automatische piloot worden geleefd door onze agenda. Wat we willen is een bewust, gelukkig, ontspannen, energiek en geïnspireerd leven.

We worden regelmatig geconfronteerd met een ‘teveel’ aan keuzemogelijkheden of hebben het gevoel in een sneltreinvaart te leven. Agenda’s puilen uit met afspraken en “verplichtingen” en ondertussen probeer je alle ballen qua privé, werk, familie, vrienden, hobby’s en sporten in de lucht te houden. Je voelt je moe, uitgeblust, gehaast, onrustig en druk. Kortom de balans in je leven is zoek. Het enige wat je doet is doorgaan om dat het “moet”. Je verliest jezelf en bent je niet bewust van de signalen die je lichaam je geeft.

Door stil te staan, te reflecteren en bewust te worden kom je in contact met jouw gedachten, gedrag en gevoel. Natuurlijk gaat dit niet zomaar vanzelf. Het vraagt tijd, rust en ruimte.

Als lifecoach kan ik je hierbij helpen. Ik help je bewust te worden waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Bewustwording is de stap naar verandering en zet je vaak letterlijk in beweging. Het helpt je te begrijpen wat iets met je doet en hoe je hierop reageert. Je leert signalen waar te nemen die vanuit jezelf komen, daar mee om te gaan op een manier die voor jou prettig voelt en bij je past.

Wil je geïnspireerd worden en inzicht krijgen?
Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoon nummer