Voor mij is persoonlijke bewustwording heel belangrijk.

Wanneer dit in gang wordt gezet leer je jezelf beter kennen en verruim je je mogelijkheden om keuzes te maken. Door het vergroten van zelfinzicht en zelfkennis wordt het zelfbeeld ook authentieker en herkenbaar. Dit helpt je om meer vertrouwen in jezelf te krijgen en je leven meer vanuit jezelf, vanuit je kracht te leven.

Als LifeCoach wil ik aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik wil je graag laten zien dat je meer kunt bereiken door te doen wat je echt wilt en kunt, vanuit jouw eigen kracht, wensen en talenten. Ik ben ervan overtuigd dat ieder individu talenten heeft. Talenten worden waardevol beleefd als je er naar je eigen gevoel iets mee doet.

Daarnaast ben jij als mens heel belangrijk!

Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf. Ik weet uit ervaring dat het bij coaching niet gaat om jezelf te veranderen maar om jezelf te worden, van jezelf te kunnen houden!

Ik geloof in de eindeloze mogelijkheden die ieder mens binnen zijn eigen bereik heeft. Vanuit die inspirerende overtuiging werk ik als coach. Daarbij wil ik mensen stimuleren om liefdevol, mild en vol acceptatie naar zichzelf te (mogen) kijken en te beseffen hoe de gewenste situatie bereikt kan worden.

Vanuit je eigen kracht leven, gevoed door jouw eigen wensen en talenten en dan de uitdagingen van het leven oppakken en jezelf daarbij liefdevol omarmen. Dat is wat ik als LifeCoach ieder mens gun.

Ben je benieuwd of mijn coachstijl bij jou past?
Vul vrijblijvend je gegevens in en ik neem contact met je op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoon nummer