Wil jij ook in beweging komen?

Bij outdoor coaching gaan we voor een sessie naar buiten, waarbij we bij voorkeur de natuur intrekken. Natuur werkt ontspannend voor je lichaam en voor je geest. Het buiten zijn helpt om ruimte in je hoofd te creëren. Na een coaching sessie ervaar je ontspanning, energie en nieuwe inzichten!

Het buiten coachen brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Je zit niet statisch tegenover iemand die vragen stelt, maar loopt samen op.  Deze dynamische vorm van coaching zorgt bovendien voor een mooie beweging in mentale- en emotionele processen. Ratio en gevoel komen zo makkelijker bij elkaar.

Ook creativiteit, intuïtie en het krijgen van inzichten worden door wandelen geprikkeld. Tijdens outdoor coaching gebruik je alle zintuigen, waardoor er eerder bewustwording ontstaan. Een prettige bijeenkomst van wandelen is ook dat je lichaam hormonen vrijmaakt waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten.

In de omgeving van Apeldoorn zijn veel mogelijkheden om af te spreken. Mocht je interesse hebben, laat me dit gerust weten en maak een afspraak!

Outdoor Coaching Apeldoorn

Wil je geïnspireerd worden en inzicht krijgen?
Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoon nummer