Voelt het alsof je uit balans bent?

Door onze huidige manier van leven ervaren we vaak druk, spanning of stress, raken we uit balans en vervallen we regelmatig in gewoonten. We rennen door, doen dingen op de automatische piloot worden geleefd door onze agenda. Wat we willen is een bewust, gelukkig, ontspannen, energiek en geïnspireerd leven.

We worden regelmatig geconfronteerd met een ‘teveel’ aan keuzemogelijkheden of hebben het gevoel in een sneltreinvaart te leven. Agenda’s puilen uit met afspraken en “verplichtingen” en ondertussen probeer je alle ballen qua privé, werk, familie, vrienden, hobby’s en sporten in de lucht te houden. Je voelt je moe, uitgeblust, gehaast, onrustig en druk. Kortom de balans in je leven is zoek. Het enige wat je doet is doorgaan om dat het “moet”. Je verliest jezelf en bent je niet bewust van de signalen die je lichaam je geeft.

In mijn praktijk ontmoet ik vaak mensen die zichzelf wel eens één van de volgende vragen stellen:

 • Wat vind ik nou echt belangrijk in mijn leven?

 • Waarom vind ik het zo moeilijk om grenzen aan te geven?

 • Waarom kan ik niet meer genieten van de mooie dingen in het leven?

 • Lifecoaching helpt jou bij groei- en veranderingsprocessen.

  Dit zowel op het gebied van je werk als privé. Het helpt je om je leven in balans te krijgen, waardoor je weer rust ervaart en je minder gestresst, energieker en gelukkiger voelt. Ook het ontdekken en inzetten van je talenten, het doorlopen van de verschillende levensfases en het vinden van een passende baan zijn zaken waarbij een Lifecoach je kan helpen.

  Wil je inzicht krijgen en geïnspireerd worden?
  Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer